fbpx

Csatlakozz a UNIVERSAL ROBOTICS CHALLENGE – URC 2024 versenyhez!

A UNIVERSAL ROBOTICS CHALLENGE – URC 2024 lehetőséget kínál arra, hogy diákjaid megmutathassák kreativitásukat és innovációs képességeiket!

A feladat az ENSZ fenntartható fejlődési céljaira épülve arra ösztönzi őket, hogy olyan robotokat vagy gépeket tervezzenek és építsenek, amelyek elősegítik az egészséges életet és jó közérzetet mindenki számára. A hivatalos alkatrészek és a kézműves anyagok sokszínűsége lehetővé teszi számukra, hogy szabadon kibontakoztassák ötleteiket és megvalósítsák vízióikat. A versenyre jelentkezésnél érdemes felhívni a tanulók figyelmét, hogy szinte teljes szabadságuk van a tervezésben és a kreativitásban, miközben fontos társadalmi ügyeket, mint az egészség és jóllét, képviselhetnek.


Az Abacusan Stúdió nemcsak örömmel vállalja a verseny magyarországi képviseletét, hanem elkötelezett a lebonyolítás széleskörű megszervezése mellett. Továbbá, támogatóként kedvező bérlési feltételekkel biztosítunk eszközöket, hogy minden résztvevő könnyedén hozzáférhessen a szükséges technológiai infrastruktúrához a projekt megvalósításához.

Részletek és jelentkezés:

UNIVERZÁLIS ROBOTIKA KIHÍVÁS 2024 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.