Sikeresen lezajlott a 2. Játék a jövőnkért jótékonysági vetélkedő!

Sikeresen lezajlott a 2. Játék a jövőnkért jótékonysági vetélkedő!

Öt csapat, huszonöt versenyzője, és több lelkes kísérő tanár, testvér, szülő, valamint osztálytárs szurkolásával telt meg az Abacusan Stúdió Módszertani Központja! Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezen az emlékezetes eseményen, és hozzájárult az iskolai robotika eszközparkjának fejlesztéséhez!

A rendezvényen izgalmas feladványok várták a versenyzőket, és örömmel jelenthetjük, hogy mindenki sikeresen oldotta meg a kihívásokat és örömmel vitte haza a robotika készletét, hogy tovább gyarapítsa a tudását és kreativitását.

Sőt az Abacusan Stúdió jóvoltából minden játékos extra ajándékkal távozott, hogy még emlékezetesebb legyen számára ez a nap!

A Játék a jövőnkért jótékonysági kezdeményezés egyre növekvő népszerűségének köszönhetően új távlatok nyílnak a Giving Hungary Alapítvány valamint az Abacusan Stúdió csapata előtt, amelynek köszönhetően további lehetőségeket teremthetünk az iskolai robotika oktatás fejlesztésére.

Köszönjük minden támogatónak és résztvevőnek az elkötelezettséget és a lelkesedést! Már most izgatottan várjuk a következő vetélkedő!

Köszönet a támogatásért:

TATA Consultancy Services Hungary

General Electric Vernova

EPAM Hungary

ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar

Magyar Asztronautikai Társaság – MANT

#JátékAJövőnkért #Vetélkedő #Robotika #GivingHungaryAlapítvány #AbacusanStúdió

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.