fbpx
Robotika és programozás a Fanuc Hungary dolgozóinak gyermekeivel: egy izgalmas öt napos tábor összefoglalója

Robotika és programozás a Fanuc Hungary dolgozóinak gyermekeivel: egy izgalmas öt napos tábor összefoglalója

A Fanuc Hungary dolgozóinak gyermekei öt napot töltöttek velünk egy izgalmas nyári táborban, ahol a programozás és a robotika világába nyerhettek betekintést. A tábor során különféle színes programozási élményekkel gazdagodhattak: a gyerekek színekkel, applikációval és blokkokkal programoztak TrueTrue, Sphero indi, intelino, MatataStudio VinciBot, VEX Robotics, HP Robots, MatataStudio Matatalab, és Cubico robotokat. Az ArTeC robotok programozása során a kisebbek egy ikonos felületen, míg a nagyobbak egy Scratch alapú programozási felületen ismerkedtek meg a robotika alapjaival. A legfiatalabb táborozók pedig működő, de még nem programozott szerkezeteket építettek, így saját kezükkel tapasztalhatták meg a kreatív építés örömét.

A hét csúcspontjaként záró bemutatót tartottunk, ahol a gyerekek izgatottan mutatták be szüleiknek, nagyszüleiknek és testvéreiknek az általuk készített és programozott robotokat. A bemutatót követően minden résztvevő oklevelet kapott, elismerésül a hét során végzett lelkes munkájáért és kitartásáért.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen sikeres tábor része lehettünk, amely nemcsak a programozási készségek fejlesztését célozta meg, hanem a közös élmények, csapatmunka és kreativitás élményét is nyújtotta a gyerekeknek. Más nagyvállalatok számára is szívesen kínálunk hasonló, egyedi igényekre szabott programokat és foglalkozásokat, hogy minél több gyerek élhesse át a technológia és az alkotás örömét.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.