Abacusan Élménytábor új helyszínen, tavalyi áron, a megszokott gazdag programmal!

Tarts velünk, táborozz az Abacusan Stúdióval

2024. július. 27 – augusztus 2. között Királyréten!

Program, amely a digitális világ felhasználóiból a digitális világ alkotóivá teszi a gyermekeket. Hely, ahol megelevenedik az izgalmas robotika, a titokzatosnak tűnő STEAM és rajzfilmmé formálódik a fantázia…

Egy hét, amikor együtt építhetjük fel robotizált világunkat vagy akár a jövőnket. Gyere el és alkossunk közösen!

Közösség, ahol kedve szerint lehet mérnök, programozó, kutató, felfedező, grafikus, operatőr vagy díszlettervező bárkiből! Itt minden táborozó érdeklődése szerint választhatja meg, hogy mivel járul hozzá közösen épülő világunkhoz – robotok építésével, programozásával, vagy az elkészült animációs filmmel.

 

Tábor, amely a gyerekeket alkotó közösséggé formálja, ahol a nyaralás hamisítatlan élményét az erdei környezet, a csörgedező kis patak, a Duna-part, a játék és az Abacusan táborokban elmaradhatatlan portyázás, számháború és tábortüzek biztosítják.

Tábor helyszín, ahol izgalmasan találkoznak a régi időket idéző berendezési tárgyak a 21. század technikáival.

 

2024. július 27 – augusztus 2. között immár 13. alkalommal rendezzük meg az Abacusan Tehetség- és Élménytábort, ahol párhuzamos programokkal, a Stúdiónktól megszokott komplex megközelítéssel, a tehetséggondozás új nemzetközi módszereinek alkalmazásával, a gyermekek együttműködésére építő, differenciált tematikával, és persze sok játékkal, vidámsággal, kalanddal, mozgással, élménnyel várjuk a „STEAM” világa – a mérnöki és természettudományok, informatika vagy a művészetek – iránt fogékony, érdeklődő 8-16 éves gyermekeket!

 

Szeretettel várunk „bentlakásos” táborunkban, azonban, ha a napodat robotokkal és új barátokkal töltenéd, az estét inkább otthon a családdal szeretnéd, akkor válaszd napközis táborunkat.

Mi lesz a program?

A gyerekek érdeklődésük és a tábori program szerinti robotika-technika-elektronika, 3D tervezés, vagy animációkészítés foglalkozásokon vesznek részt. A tábor 7 napja alatt összesen 11, alkalmanként 3 órás tematikus foglalkozáson izgalmas kihívások, projektek keretében mélyítik el ismereteiket, próbára tehetik kreativitásukat, fejleszthetik együttműködési készségüket, prezentációs gyakorlatukat. A kiegészítő foglalkozások tovább bővítik mindezt, a külső programok: kirándulás, kisvasutazás, strandolás, valamint a játékos vetélkedők hasznos érdekességekkel egészítik ki a táborlakók tudását. 

Programtervezet: 

A gyerekek érdeklődésük szerint választhatnak programot – mitől lesz ez mégis egy tábor? 

  • Mert a tábor valamennyi lakója egy közös projekten dolgozik.
  • Mert közös csapatépítő programok várják a gyerekeket nap mint nap: csapat- és társasjátékok, sport, számháború, kisvasutazás, közös kirándulások, strandolás, mókás szellemi és ügyességi vetélkedők, kalandok!
  • Mert együtt gondolkodunk energiáról, környezetkímélő megoldásokról, ötleteinket robotokkal, 3D tervezéssel, újrahasznosított anyagok felhasználásával valósítjuk meg.
  • Mert együtt üljük körül a tábortüzet, szalonnát és mályvacukrot sütünk.

 

Bentlakásos és napközis tábori részvételi lehetőség! 

Időpont: 2024.07.27-08.02.

Helyszín/szállás: Fatornyos Kúria és Erdei Hotel (Szokolya, Királyrét, 2624) 

Utazás: egyénileg vagy bérelt busszal közösen (A bérelt busz 10.000 Ft/fő költségen vehető igénybe) 

Fizetés

Részlet Bentlakásos Napközis
Egy összegben
121.900 Forint
59.800 Forint
2 részletben
2 * 63.400 Forint
2 * 31.200 Forint
4 részletben
4 * 32.900 Forint
4 * 15.900 Forint

Fizetés módja: 

Utalással / Szép kártyával 

a befizetéshez szükséges adatok: 

Kedvezményezett: Giving Hungary Alapítvány 

Számlavezető: MagNet Bank 

Számlaszám: 16200223-10023617 

Közlemény: „Gyermek neve neve”, elmenytabor

 

Szép kártyával való fizetés esetén információkért kattintson ide!

 
Bankkártyával vagy készpénzben

az Abacusan Stúdió Központjában (1094 Budapest, Páva utca 8. 2. emelet) hétköznapokon 8:30-17:00 (érdemes előre egyeztetni a +36-70-421-96-04 -es telefonszámon!) 

Jelentkezés

Korábbi táboraink: