Abacusan-GE VándoRobot Program tavaszi turnus

Abacusan-GE VándoRobot Program tavaszi turnus

Az Abacusan-GE VándoRobot Program nem csupán egy pályázat, hanem egy álom, ami törekszik minden gyermek számára hozzáférhetővé tenni a technológia izgalmas világát. Április 15-18 között, kétszer kétnapos turnusban tizenegy különböző intézményből érkezett 22 pedagógus előtt nyílt meg az oktatás új dimenziója az Abacusan Stúdió Módszertani Központjában.

Két óvoda és kilenc általános iskola képviseltette magát az intenzív, gyakorlatorientált képzésen, amely tele volt élményekkel és saját tapasztalatokkal. Az ArTeC robotokkal való „játék” (mert az komoly tanulás is egyben!) és az algoritmikus rejtvények megfejtése mindenkinek izgalommal töltöttem meg napját.

A közös ebédszünetek nem csak az étkezésről szóltak, hanem arról is, hogy tapasztalatokat osztottak meg meg egymással a résztvevők. A jó hangulatú vizsga mindkét turnusban arról tanúskodott, hogy a lelkesedés és a kitartás kifizetődő volt mindenki számára és elhozta a sikert!

Az Abacusan-GE VándoRobot Program nem csupán egy robotikai oktatási projekt, hanem egy lehetőség, ami új távlatokat nyit az oktatásban és a tanulók életében, a közösség erejét és az együttműködés fontosságát is behozza a tanulás folyamatába.

Az Abacusan-GE VándoRobot Program egy lépés afelé, hogy minden gyermek számára elérhető legyen a digitális jövő lehetőségeinek végtelen tárháza.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.