péntek 16:30-18:00

A műhelyről

A Kreatív Gitár Szakkör egy olyan közösségközpontú zenei foglalkozás, amelyben a hangszeres alapok elsajátításán túl nagy hangsúly kerül a közös zenélésre, illetőleg gondolataink kreatív, játékos úton történő kifejezésére.

A szakkörvezetőről

Nógrádi Gergelynek hívnak. A Temesvári Pelbárt Ferences Gimnáziumban érettségiztem 2018-ban. 2020-ban végeztem, mint közművelődési szakember, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem, valamint az ELTE TÓK hallgatója vagyok, előbbinek közösségszervező, utóbbinak pedig tanító szakán.

2020 óta a KÓD Teátrum társulatának, 2022 óta az EgyKor zenekarnak, 2023 óta a Kódorgó zenekarnak vagyok tagja. Gitáron, basszusgitáron és mandolinon játszom. Zenével és színházzal aktívan közel 10 éve, dalszerzéssel 4 éve foglalkozom. Emellett GERGELOSZ néven egyszálgitáros szólóprojektem van.

A zene számomra nemcsak szeretet, önkifejezés, hanem annak az élménynek a megélése, hogy nem vagyunk egyedül, és bármiben is különbözzünk, valahol mindig újra és újra felismerhetjük, hogy van bennünk valami közös.

Milyen kompetenciákat fejlesztünk?

A szakkör célja, motivációi:
Zenés-játékos úton történő (közösség)fejlesztés, a zene szeretetének továbbadása. Célom az élményközpontúság.

Jelentkezés