fbpx
13. Abacusan Tehetség- és Élménytábor

13. Abacusan Tehetség- és Élménytábor

Egy fantasztikus hetet zártunk az idei Abacusan Tehetség- és Élménytáborban, amely immár 13. alkalommal került megrendezésre. Július 27. és augusztus 2. között együtt alkottunk, tanultunk és szórakoztunk a STEAM (tudomány, technológia, mérnöki tudományok, művészetek és matematika) izgalmas világában.

Minden reggel tornával, játékos mozgással kezdtünk, majd belevetettük magunkat a robotika és az animációkészítés rejtelmeibe. A gyerekek érdeklődésük szerint választották meg a tematikus foglalkozásokat, ahol izgalmas projekteken dolgoztak.

Az élmények azonban itt nem értek véget! Délutánonként és esténként közös csapatépítő programokat tartottunk. Kirándultunk a Várhegy-kilátóba, kisvasutaztunk Kismarosra, és sétáltunk a vízparton. Esténként egymást váltották a csapat- és társasjátékok, számháború, a mályvacukor sütögetés. Különleges élmény volt együtt zenélni-énekelni Nógrádi Gergelylyel . Az utolsó esten közös tánccal zártuk a tábort.

Ez a tábor ismét bebizonyította, hogy a tanulás, az alkotás és a közösségi élmények nem zárják ki egymást, sőt! Már most alig várjuk a jövő évi tábort, ahol újabb kalandok és izgalmas programok várnak minket!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.