A 4 dimenzió technikája – versenyfelhívás

Az ABACUSAN Stúdió regisztrált tehetségpont
a 2016/17. tanévben új szemléletű, 4+1 fordulós

technika

vetélkedőt hirdet 3-8. osztályosok 3-5 fős csapatai számára.
Az idei vetélkedő kalandjai során a bennünket körülvevő, közeli és távoli, apró és óriási világ megismerésére hívjuk a csapatokat! 

A verseny első 4 fordulója internetes, levelezős. Az egyes fordulók témaköre – a dimenziókat kissé átértelmezve – fordulónként: 1. Közel-parányi, 2. Távol-óriási, 3. Lent, 4. Fent. Ezekkel a dimenziókkal kapcsolatban hívjuk a technika megismerésére, modellezésére a csapatokat. A feladatlapok az ABACUSAN Stúdió portáljáról (http://abacusan.hu) tölthetők le, a feladatok megvalósítását leírással, fotókkal és videofelvétellel kell dokumentálni. A felvételeket a feladatban megadott webhelyre kell feltölteni. A verseny során bármilyen anyag, építő készlet használható.

Az 5. forduló egy játékos, GPS-es „kincskereső”, szabadtéri forduló, amelynek során a feladatok szorosan kapcsolódnak az előző 4 forduló témaköreihez.

Valamennyi korosztály dobogós csapatai, valamint közönségdíjasai kedvezményes táborozási lehetőséget nyernek az ABACUSAN Stúdió 2017. nyári tehetségtáboraiba!

A csapatok 3 korosztályban mérik össze tudásukat:

  1. 3-4. osztályosok,
  2. 5-6. osztályosok,
  3. 7-8. osztályosok,

A vetélkedő teljes körű leírása az Abacusan Stúdió portálján olvasható.

Jelentkezés a www.abacusan.hu oldalon. Jelentkezési határidő 2017.02.12.

A verseny támogatóinknak köszönhetően ingyenes!