Abacusan E-robot Kupa ’16

Az ABACUSAN Stúdió regisztrált tehetségpont 2016-ban új szemléletű, 3 fordulós internetes
robotika
vetélkedőt hirdet 5-12. osztályosok 3-5 fős csapatai számára.

Induljatok izgalmas időutazásra! Kísérjétek el hőseinket, a kutató családot: Adalbertet, Wilhelminát, Eufrozinát, Martint és kedvenceiket kalandos felfedezőútjukra!

 Ismerkedjetek a mérnöki tudományok, a technika, az ipar felfedezéseivel, a gépekkel, szerkezetekkel és gépezetekkel az a középkor és a reneszánsz világában, az ipari forradalom és a polgárosodás újdonságokat hozó évszázadaiban és a 20-21. század gyorsan változó korában! Építsétek be robotjaitokba, modellezzétek robotjaitokkal az egyes korszakok technikai vívmányait!

 A vetélkedő 3 fordulója egy-egy küldetés. A különböző korszakokba csöppenve, különböző izgalmas problémák várják megoldásotokat!

 A feladatok az ABACUSAN Stúdió portáljáról (http://abacusan.hu) tölthetők le, a feladatok megvalósítását leírással, fotókkal és videofelvétellel kell dokumentálni. A felvételeket a feladatban megadott webhelyre kell feltölteni. A verseny során bármilyen robotépítő készlet használható.

Valamennyi korosztály dobogós csapatai, valamint közönségdíjasai kedvezményes táborozási lehetőséget nyernek az ABACUSAN Stúdió 2016. nyári tehetségtáboraiba!

A csapatok 3 korosztályban mérik össze tudásukat:

  1. 5-6. osztályosok,
  2. 7-8. osztályosok,
  3. 9-12. osztályosok

 A vetélkedő teljes körű leírása az Abacusan Stúdió portálján olvasható.

Jelentkezés a www.abacusan.hu oldalon.

Jelentkezési határidő:  2016.02.05.24:00.

A versenyre történő nevezés támogatóinknak köszönhetően ingyenes!

A versenyfelhívás és a versenyszabályzat innen letölthető.

download-pdf-gray Versenyfelhívás letöltése           download-pdf-gray  Versenyszabályzat letöltése