ArTeC robotika konferencia és workshop

Az  hagyományteremtő jelleggel útjára indítja robotika konferenciáinak és workshopjainak sorozatát.

Rendezvényeinkkel lehetőséget kívánunk teremteni arra, hogy az ArTeC eszközöket használó pedagógusok időről időre találkozhassanak, tapasztalatot cserélhessenek, megoszthassák eredményeiket,  jó gyakorlataikat – igazi szakmai közösséget alkossanak.

Szeretettel várjuk azon kollégák jelentkezését, akik rövid – 5-7 perces – prezentáció formájában szívesen bemutatnák az ArTeC robotok alkalmazása során nyert tapasztalataikat, ötleteiket, megvalósított projektjeiket, a robotika oktatásnak a gyerekek logikus gondolkodására vagy szociális kompetenciáinak fejlődésére gyakorolt hatását.

Útjára induló rendezvénysorozatunkon szeretettel várjuk azokat a pedagógusokat és döntéshozókat is, akik első kézből szeretnének tájékozódni az ArTeC robotika készletek és pedagógiai eszközcsomagok alkalmazási lehetőségeiről.

Arra törekszünk, hogy minden találkozón újdonságokat is mutassunk a résztvevőknek. Bemutatjuk az ArTeC robotok terén megjelent újításokat (robotikai fejlesztéseket, új tanayagokat), az Abacusan Stúdió új tananyagait, robotika projekt terveit, módszertani fejlesztéseit.

Első konferenciánkat és workshopunkat 2019. június 28-29-én tartjuk Ráckevén.

Tematika:

  • ArTeC robotok az EFOP-3.2.3-17 és VEKOP-7.3.3-17 pályázati projektek megvalósításában       
  • Az Abacusan-GE VándoRobot Program eredményei
  • ArTeC robotok az SNI gyermekek fejlesztésében
  • Az ArTeC Innovator Academy Early Years program komplex képességfejlesztési lehetőségei
  • Új lehetőségek az ArTeC robotok használatában – micro:bit kiegészítés

Mivel ez az időszak már szinte a nyári szünet kezdete, rendezvényünket a Szigetzugi Duna Napok nyárköszöntő kulturális fesztivál keretében tartjuk. Ez lehetőséget kínál a résztvevőknek arra is, hogy a fesztivál programjain is részt vegyenek.

Június 28-án a konferencia résztvevői Ráckevén megtekinthetik az országban szinte egyedülálló, működő hajómalmot, és részt vehetnek a Kód Teátrum produkció internetbiztonsággal foglalkozó interaktív diákszínházi előadásán.

Június 29-én a workshopot követően a szomszédos Szigetbecsére látogatunk, ahol egész napos családi program, többek között táblás- és fejlesztőjáték kiállítás és koncert várja a vendégeket.

Program:

A részletes programtervezet ide kattintva tekinthető meg!

Információk az eseményről:

További részletes információ a ráckevei rendezvényről az alábbi linkre kattintva érhető el: Információk.

Jelentkezés:

A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyhez kérjük az alábbi jelentkezési lapot töltse ki:

Amennyiben a jelentkezési lap nem jelenik meg, kattintson ide!