Tarts velünk, táborozz az Abacusan Stúdióval
2023. július. 22 – 28. között Horányban!
 
Abacusan STEAM tábor – immár 12. alkalommal!
Program, amely a digitális világ felhasználóiból a digitális világ alkotóivá teszi a gyermekeket. Hely, ahol megelevenedik az izgalmas robotika, a titokzatosnak tűnő STEAM és rajzfilmmé formálódik a fantázia…
 
Egy hét, amikor együtt építhetjük fel robotizált laboratóriumunkat. A természettudomány ötvözése a robotikával? Együtt kipróbálhatjuk!
Közösség, ahol kedve szerint lehet mérnök, programozó, kutató, felfedező, grafikus, operatőr vagy díszlettervező bárkiből! Itt minden táborozó érdeklődése szerint választhatja meg, hogy mivel járul hozzá közösen épülő világunkhoz – robotok építésével és programozásával, animációs filmmel, vagy a természetes környezet vizsgálatával.
 
Tábor, amely a gyerekeket alkotó közösséggé formálja, ahol a nyaralás hamisítatlan élményét a Duna-part, a játék és az Abacusan táborokban elmaradhatatlan portyázás, számháború és tábortüzek biztosítják.
2023. július 22 – 28. között immár 12. alkalommal rendezzük meg az Abacusan Tehetség- és Élménytábort, ahol párhuzamos programokkal, a Stúdiónktól megszokott komplex megközelítéssel, a tehetséggondozás új nemzetközi módszereinek alkalmazásával, a gyermekek együttműködésére építő, differenciált tematikával, és persze sok játékkal, vidámsággal, kalanddal, mozgással, élménnyel várjuk a „STEAM” világa – a mérnöki és természettudományok, informatika vagy a művészetek – iránt fogékony, érdeklődő 8-16 éves gyermekeket!
Szeretettel várunk „bentlakásos” táborunkban, azonban ha a napodat robotokkal és új barátokkal töltenéd, az estét inkább otthon a családdal szeretnéd, akkor válaszd napközis táborunkat.

Mi lesz a program?

A gyerekek érdeklődésük és a tábori program szerint robotika-technika-elektronika, biológia-környezettan, vagy animációkészítés tematikus foglalkozásokon vesznek részt. A tábor 7 napja alatt összesen 11, alkalmanként 3 órás tematikus foglalkozáson izgalmas kihívások, projektek keretében gazdagíthatják ismereteiket, tehetik próbára kreativitásukat, fejleszthetik együttműködési készségüket, prezentációs gyakorlatukat. Ezt gazdagítják a kiegészítő gyakorlati foglalkozások, sőt kirándulás, portya, strandolás, játékos vetélkedők is hasznos érdekességekkel bővíthetik a táborlakók ismereteit.

Programtervezet:

A gyerekek érdeklődésük szerint választhatnak programot – mitől lesz ez mégis egy tábor?

 • Mert a tábor valamennyi lakója egy közös projekten dolgozik.
 • Mert közös csapatépítő programok várják a gyerekeket nap mint nap: játékok, sport, számháború, evezés, közös kirándulások, strandolás, mókás szellemi és ügyességi vetélkedők, kalandok!
 • Mert együtt ismerkedünk a horányi Duna természeti kincseivel vízparton, vízen és vízben egyaránt
 • Mert vegyes csapatokban, együtt indulunk „kincskereső” vetélkedőre.
 • Mert együtt gondolkodunk energiáról, környezetkímélő megoldásokról, „ökobarkács” projektet tervezünk és valósítunk meg újrahasznosított anyagokból.
 • Mert együtt üljük körül a tábortüzet, szalonnát és mályvacukrot sütünk.

Bentlakásos és napközis tábori részvételi lehetőség!

Időpont: 2023.07.22-28.

Helyszín/szállás: Regatta Szabadidőközpont (2015 Horány, Parti u. 16)

Utazás: egyénileg vagy bérelt busszal közösen

Fizetés:

Bentlakásos elhelyezés esetében

 • 1 részletben 121.900 Ft

 • 2 részletben 2*63.400 Ft

 • 4 részletben 4*32.900 Ft

Napközis tábor esetén

 • 1 részletben 59.800 Ft

 • 2 részletben 2*31.200 Ft

 • 4 részletben 4*15.900 Ft