Tarts velünk, táborozz az Abacusan Stúdióval 2023. június 26. – június 30. a belvárosban, a IX. kerületben Páva utca 8-ban!
Tábor, amely a gyerekeket alkotó közösséggé formálja, ahol a nyaralás hamisítatlan élményét a közös játék és az Abacusan táborokban elmaradhatatlan kirándulás, meglepetés program biztosítja.
Program, amely a digitális világ felhasználóiból a digitális világ alkotóivá teszi a gyermekeket. Hely, ahol megelevenedik az izgalmas robotika, a titokzatosnak tűnő STEM és rajzfilmmé formálódik a fantázia…
Egy hét, amikor együtt építhetjük fel robotizált laboratóriumunkat. A természettudomány ötvözése a robotikával? Együtt kipróbálhatjuk!
Közösség, ahol kedve szerint lehet mérnök, programozó, kutató, felfedező, grafikus, operatőr vagy díszlettervező bárkiből! Itt minden táborozó érdeklődése szerint választhatja meg, hogy mivel járul hozzá közösen épülő világunkhoz – robotok építésével és programozásával, animációs filmmel, vagy a természetes környezet vizsgálatával.

Mi lesz a program?

A gyerekek érdeklődésük és a tábori program szerint robotika-technika-elektronika, biológia-környezettan, vagy animációkészítés tematikus foglalkozásokon vesznek részt. A tábor 5 napja alatt összesen 10, alkalmanként 2-3 órás tematikus foglalkozáson izgalmas kihívások, projektek keretében gazdagíthatják ismereteiket, tehetik próbára kreativitásukat, fejleszthetik együttműködési készségüket, prezentációs gyakorlatukat. Ezt gazdagítják a kiegészítő gyakorlati foglalkozások, sőt kirándulás, portya, strandolás, játékos vetélkedők is hasznos érdekességekkel bővíthetik a táborlakók ismereteit.

Időpont: 2023.06.26.-06.30.

Helyszín/szállás: 1094 Budapest, Páva utca 8. 2. emelet

Fizetés:

A következő lehetőségek közül választhathat

  • 1 részletben 59.900 Ft

  • 2 részletben 2*32.000 Ft

Fizetés módja:

  • Utalással / Szép kártyával

a befizetéshez szükséges adatok:
Kedvezményezett: Giving Hungary Alapítvány
Számlavezető: MagNet Bank
Számlaszám: 16200223-10023617
Közlemény: „Gyermek neve”, Napközis
vagy
Széchényi kártyával

  • Bankkártyával vagy készpénzben az Abacusan Stúdió Központjában (1094 Budapest, Páva utca 8. 2. emelet)